Leer zelf een bruisende blog en website maken. En realiseer je doelen.

Over Zeeën van tekstideeën

Heb jij jezelf wel eens 1 van onderstaande vragen gesteld? Ja? Dan is Zeeën van tekstideeën de perfecte plek voor jou.

  • “Hoe maak ik met mijn website mijn expertstatus duidelijk?”
  • “Hoe schrijf ik wervende webteksten die klanten over de streep helpen?”
  • “Hoe schrijf ik bruisende blogposts die lezers aantrekken?”
  • “Hoe kan ik het beste met mijn klanten communiceren?”
  • “Ik ben a-technisch, hoe bouw ik toch zelf een website met WordPress?”
  • “Hoe kom ik aan inspiratie en ideeën voor een stroom aan blogposts?”
  • “Welke teksten en pagina’s moeten er zeker op mijn website komen?”
  • “Hoe maak ik een doordacht plan voor mijn website?”
  • “Hoe blijf ik zelf de baas over de kosten, inhoud en vormgeving van mijn website?”
  • “Hoe bereik ik online en offline mijn doelen als ondernemer?”

Ontdek vandaag nog hoe jij bruisende koppen schrijft die bezoekers je blog binnentrekken.

Download het gratis e-book “Missen jouw koppen deze 3 triggers en worden ze daarom niet gelezen?”.
IK WIL DAT!

Hoor het eens van een ander…

Lees ook eens wat klanten over de blogcursussen en WordPress-cursussen van Zeeën van tekstideeën zeggen.

“Dank voor de les, ben vandaag flink bezig geweest en merk dat een hoop is blijven plakken! Ben aardig op weg, en het is werkelijk een beetje verslavend. Erg leuk om te doen. Ik mail je later vast nog met wat vragen, voor nu kan ik goed vooruit.”

Anneloes

“Dank voor de les, ben vandaag flink bezig geweest en merk dat een hoop is blijven plakken! Ben aardig op weg, en het is werkelijk een beetje verslavend. Erg leuk om te doen. Ik mail je later vast nog met wat vragen, voor nu kan ik goed vooruit.”

Anky

 

Wie er achter Zeeën van tekstideeën zit?

Marijke Gommers, trainer en tekstschrijver. Ik heb een liefde voor ideeën, schrijven, websites maken en ondernemen. Maar ik houd er vooral van om mensen zoals jij te inspireren om zelf een wervende website te maken. En om je te helpen trefzekere webteksten te schrijven die gelezen worden. Dat is mijn missie.

Samen met jou ga ik op pad om de vele mogelijkheden en slimme tools te ontdekken die je op het web kunt vinden.

En mijn achtergrond?

Die is veelzijdig. Schrijven leerde ik aan de School voor Journalistiek Utrecht, bij Fontys Hogeschool Journalistiek en Communicatie en bij de Vakopleiding Boekenbranche. Daarnaast heb ik studies afgerond op het gebied van onderwijs en marketing. En praktijkervaring? Heb ik. Als tekstschrijver, (web)redacteur, journalistiek medewerker, voorlichter, projectleider communicatie en coördinator redactie en promotie.

Al deze passie en ervaring bundel ik nu voor je in blogposts, programma’s en individuele coachingssessies die jouw helpen om je doelen als blogger en ondernemer te bereiken.

Gratis e-book: Effectieve koppen voor je blog en webteksten

Cadeau! 3 bruistabletten voor je blogposts.

Krijg meer lezers, meer omzet, meer impact. Download de minigids MISSEN JOUW KOPPEN DEZE 3 TRIGGERS EN WORDEN ZE DAAROM NIET GELEZEN?.

 

Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief van Zeeën van tekstideeën. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This