Hoor het eens van een ander… Klanten zoals jij vertellen over hun ervaringen met de cursussen en diensten van Zeeën van tekstideeën.

Paulien, via Twitter

“Big #ff voor Zeeën van tekstideeën voor de cursus WordPress. Veel inzicht, handige tips!”

Anneloes, zelfstandig muziekdocent

“Dank voor de les, ben vandaag flink bezig geweest en merk dat een hoop is blijven plakken! Ben aardig op weg, en het is werkelijk een beetje verslavend. Erg leuk om te doen. Ik mail je later vast nog met wat vragen, voor nu kan ik goed vooruit.”

Anny, communicatieadviseur

“De training voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Natuurlijk kan in een dag niet alles geoefend worden, maar Marijke nam mij stap voor stap mee in het menu van WordPress zodat ik een basis heb voor het maken van mijn eigen website. Het is een persoonlijke een-op-een training met veel ruimte voor mijn vragen, achtergrondinformatie en oefeningen. Marijke is een rustige, geduldige trainer met kennis van zaken. Bedankt!”

Manja, verpleegkundige

“Ik verwachtte te leren hoe ik zelf aan de slag kon met een soort basis-WordPress-site zonder zelf ellenlang te moeten zoeken hoe het werkt. En dat klopte! Het is een handige, praktische en snelle weet-de-weg-in-WordPress-cursus.”

Anky, communicatieadviseur

“De cursus heb ik als zeer persoonlijk en als maatwerk ervaren. Mijn leerproces en vragen stonden centraal en ik heb veel handvatten gekregen om zelf meteen aan de slag te gaan. Het is zeker geen standaard knoppencursus. Het enthousiasme van Marijke is zeer aanstekelijk en maakt ook dat het behalve zeer leervol ook een gezellige dag was.”

Nicole, oriënterend op nieuwe loopbaanstap

“Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Dank jullie wel!”