Cursussen zakelijk bloggen en WordPress-website maken
Iedereen kan pakkende blogposts leren schrijven. En iedereen kan een mooie en effectieve website met WordPress leren maken. Met de cursussen van Zeeën van tekstideeën ontwikkel je de blogger en websitebouwer in je. Je krijgt praktische handvatten en inspiratie en ontdekt je eigen mogelijkheden!

In korte tijd heel erg veel leren

Tijdens de cursussen leer en doe je in korte tijd heel erg veel. Je blog en WordPress-website krijgen hierdoor een echte kickstart. Wat je leert is vaak ook nog eens meteen zichtbaar! Wil jij je blog of website in korte tijd serieus aanpakken? Dan zijn deze cursussen echt iets voor jou.

Inspiratiecursus zakelijk bloggen

Wil je met minimaal 25 ideeën voor blogposts naar huis gaan? Meer leren over merkessentie, doelgroep, blogthema, contentstrategie, contentkalender en promotie van je blog? Meer focus? Dat kan hier! Schrijf je in voor de inspiratiecursus. En geef je blog in 1 dag een boost.

NAAR DE BLOGCURSUS

Cursus WordPress-website maken in 1 dag – individueel

Leer hoe je snel en met gemak je eigen (zakelijke) website maakt. Meld je aan voor de individuele en interactieve cursus WordPress-website maken in 1 dag. Kies zelf de datum waarop je de training wilt volgen. Vooraf neem ik nog contact met je op om te kijken welke vragen er bij je leven. Tot dan!

NAAR DE WORDPRESSCURSUS

Ontwikkel de blogger en
WordPress-websitebouwer in je!