Super dat je belangstelling hebt voor een van de programma’s van Zeeën van tekstideeën!

Je vindt hier de algemene voorwaarden voor de verschillende programma’s. Wanneer je je inschrijft voor een programma, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Inschrijving

  • Je schrijft je in door je aan te melden en te betalen via de website www.zeeenvantekstideeen.nl.
  • Wanneer je je inschrijft, houdt dat in dat je de annuleringsvoorwaarden accepteert. De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat Zeeën van tekstideeën je inschrijving en betaling ontvangen heeft.
  • Inbegrepen bij de kosten voor een programma zijn: schriftelijke of digitale cursusmaterialen, eventuele lunch wanneer dit bij de cursusomschrijving staat, eventuele overnachtingen en begeleiding tijdens de duur van het trainingsprogramma wanneer dit bij de cursusomschrijving staat. Reiskosten en parkeerkosten zijn voor je eigen rekening.

 2. Betaling

Je betaalt voor een programma digitaal via de website www.zeeenvantekstideeen.nl, tenzij anders is afgesproken.

 3. Annulering

  • Je kunt alleen schriftelijk annuleren via een e-mail naar info@zeeenvantekstideeen.nl.
  • Annuleer je meer dan 5 dagen voor aanvang van een programma? Dan is dit kosteloos. Je krijgt dan het gehele bedrag teruggestort op je rekening.
  • Annuleer je binnen 5 dagen voor aanvang van een programma? Dan ben je € 65 aan annuleringkosten verschuldigd. De rest van het totaalbedrag ontvang je terug op je rekening. Als annuleringsdatum geldt de datum van het programma waarvoor je je hebt ingeschreven.
  • Bij het niet komen opdagen en geheel niet deelnemen aan een programma ben je het gehele bedrag verschuldigd.
  • Je kunt je altijd laten vervangen door iemand die nog niet voor het desbetreffende programma is ingeschreven. Iemand opgeven voor vervanging kan tot op de dag van het programma.
  • Bij onvoldoende inschrijvingen kan Zeeën van tekstideeën besluiten een programma niet door te laten gaan. In geval van annulering ontvang je uiterlijk 48 uur vóór het geplande programma via e-mail bericht hierover. Het gehele bedrag wordt dan teruggestort op je rekening.

Zeeën van tekstideeën kan deze algemene voorwaarden eenzijdig aanpassen of wijzigen.

Ik zie je graag tijdens een van de programma’s van Zeeën van tekstideeën. En heb je nog vragen? Bel naar 06 34040323. Of mail naar info@zeeenvantekstideeen.nl.